0 Написи

Написи(0)

0-Написи
Данок 0.00
Вкупно 0.00
Алатки За Поправка На Гуми, Практичен Практичен Широко Применлив Комплет За Лепенки За Автомобилски Гуми Кој Трае Стабилен Сигурен За Мотоцикли За Атв За Автомоби?

Алатки За Поправка На Гуми, Практичен Практичен Широко Применлив Комплет За Лепенки За Автомобилски Гуми Кој Трае Стабилен Сигурен

DEN 239.84
Достапно.

Од стока

Алатки За Поправка на гуми, Практичен Практичен Широко Применлив Комплет За Лепенки За Автомобилски Гуми Кој Трае Стабилен Сигурен За Мотоцикли За Атв За Автомобили Спецификација : Тип На Ставка : Алатки За Поправка На Гуми Тип На Материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, Метална Намена : Список На Пакети За Општа Намена : 5 x Леплива Лента 1 x Кутија 1 x Алатка За Поправка На Гуми 1 x Алатка ЗА Поправка На Гуми Комплет за поправка На Гуми Без Цевки, Кои Можат Брзо И Ефикасно Да Ја Поправат Пункцијата. КАКО ДА СЕ КОРИСТИ : Извадете го туѓото тело во гумата, вметнете ја датотеката во дупката и започнете со чистење на рабовите. Покривајќи ја иглата со гумен цемент и ставете го цементот на дупката, вметнете ја лентата за поправка во дупката и запечатувањето.

За производот

Купувачите избираат и