0 Написи

Написи(0)

0-Написи
Данок 0.00
Вкупно 0.00
Лагер За Тенџере Со Чорба - Лесен За Употреба, Одделение За Храна, Мек, Отпорен на Абење, Долготраен, Отпорност На Температура , Силиконски Бавен Шпорет, Кујнски Дода?

Лагер За Тенџере Со Чорба - Лесен За Употреба, Одделение За Храна, Мек, Отпорен на Абење, Долготраен, Отпорност На Температура

DEN 2.33
Достапно.

Од стока

Опис : тоа е бавна облога за шпорет со висока издржливост и нелеплива површина, која е против гребење, лесна за чистење и долготрајна употреба.За безбедност при употреба, оваа бавна облога за шпорет е одделение за храна, отпорна на висока температура и може да се користи за заштита на вашата saucepan.It изработен е од силиконски материјал.Должината на овој производ е 24см, ширината е 18,5 см, а висината е 12,5 см. Овој производ е погоден за кујна.Име на ставка : Бавен Шпорет Линерматеријал : Силиконски Карактеристики : Отпорен На Топлина, Одделение За Храна, Детали За Големина Против попарување : Л : 24см/9,45", В : 18,5 см/7,28", Н : 12,5 см/4,92 " (Прибл.) Забелешки : поради разликата во поставувањето на светлината и екранот, бојата на предметот може да биде малку поинаква од сликите.Ве молиме дозволете мала разлика во димензиите поради различно рачно мерење.Пакетот Вклучува : 1 х Бавен Шпорет Тоа е бавна шпоретска облога со висока издржливост и нелеплива површина, која е против гребење, лесна за чистење и долготрајна употреба. За безбедност при употреба, оваа бавна облога за шпорет е одделение за храна, отпорна на висока температура и може да се користи за заштита на вашиот тенџере. Изграден е од силиконски материјал. Должината на овој производ е 24см, ширината е 18,5 см, а висината е 12,5 см. Овој производ е погоден за кујна.

За производот

Купувачите избираат и