0 Написи

Написи(0)

0-Написи
Данок 0.00
Вкупно 0.00
Скала Третман Боење Боја Чешел Есенцијална Нега Салон Шишиња Четка Шише За Подмачкување Скалпот Чистење На Косата Дома За Стискаш Апликатор Со Боја Дипломирани И ?

Скала Третман Боење Боја Чешел Есенцијална Нега Салон Шишиња Четка Шише За Подмачкување Скалпот Чистење На Косата Дома За Стискаш

DEN 239.84
Достапно.

Од стока

Корен Подмачкување Шише : ?ЧЕШЕЛ ЗА АПЛИКАТОР ЗА ШИШЕ ЗА БОЈА ЗА КОСА? Ова коренско шише е многу лесно и едноставно за ракување, што ви дава огромна погодност. Телото на шишето е обележано со скала, одлично погодно за оние кои секогаш збунети за процентот. Шише Со Корен Од Корен во Боја на коса : Многу лесно и удобно за ракување, тоа е многу корисно и врвно шише со апликатор за масло за коса. Корен Чешел Апликатор Шише За Боја На Коса : ?МАТЕРИЈАЛИ ЗА СТИЛИЗИРАЊЕ НА КОСАТА? Изработен од безбеден и стабилен материјал, може да биде долго време, така што ќе можете да го користите со доверба. Шише за скалпот за коса : нашето шише со масло за коса со чешел е издржливо и може повторно да се користи. Лесно е за носење и чистење по употреба.

За производот

Купувачите избираат и