0 Написи

Написи(0)

0-Написи
Данок 0.00
Вкупно 0.00
Ѓаволска Ќерка: Пекол Во Заптивка На Главата

Ѓаволска Ќерка: Пекол Во Заптивка На Главата

DEN 0.33
Достапно.

Од стока

Кога Сере Мал-лорет избега од пеколот, мислеше дека ги остави своите демони зад себе. Но, сега кога некој го најде својот пат низ портата на пеколот, другите сигурно ќе го следат. Тогаш целиот пекол ќе се ослободи. Ако Сере не ги содржи малите бездушни копилиња, лоасите на мртвите најверојатно ќе го откријат нејзиниот вистински идентитет. Тогаш тие ќе бидат насекаде низ нејзината душа, и таа може да ја бакне бесмртноста збогум. Покрај тоа, некој треба да ги испрати демоните назад од каде што дошле пред да направат хаос врз граѓаните На Њу Орлеанс. За да ги спречи демонските допелганџери да ги убијат своите човечки еквиваленти и да ги преземат нивните животи, На Сере ќе му треба помош од луѓе на кои им верува-а на некои не. време е таа да го прифати лошиот ловец на демони што отсекогаш требало да биде. Меѓутоа, за да го стори тоа, таа ќе мора брзо да ја открие границата помеѓу заштитникот на човештвото и убиството на психопат. Ѓаволска Ќерка : Пекол Во Заптивка За Глава (Мек).

За производот

Купувачите избираат и